Još jedna uvjerljiva pobjeda za polufinale

event 26.04.2018.

Mladostaši su i u drugom susretu četvrtfinala Prvenstva Hrvatske uvjerljivo svladali Medveščak rezultatom 19:2. Nakon prve utakmice bilo je jasno da će ova utakmica Žapcima biti samo lakši trening bez rezultatske uzbudljivosti. Samo vrlo dobri vratar gostiju Jelovina zaslužan je što Mladostaši nisu već u prvoj četvrtini napunili gostujuću mrežu. U nastavku su ipak Žapci […]

Mladostaši su i u drugom susretu četvrtfinala Prvenstva Hrvatske uvjerljivo svladali Medveščak rezultatom 19:2.

Nakon prve utakmice bilo je jasno da će ova utakmica Žapcima biti samo lakši trening bez rezultatske uzbudljivosti. Samo vrlo dobri vratar gostiju Jelovina zaslužan je što Mladostaši nisu već u prvoj četvrtini napunili gostujuću mrežu. U nastavku su ipak Žapci ubacili u brzinu više te je napad postao agresivniji i precizniji.
Prednost Žabaca je rasla iz minute u minutu što je dozvolilo treneru Bajiću da u igru ubaci mlađe igrače. U golijadi najefikasniji je bio Bašić sa 4 gola te odmah uz njega Biljaka i Miloš sa 3.
Žapci će u polufinali igrati protiv Jadrana iz Splita. Splićani su u četvrtfinalu izbacili Primorje. Nakon iznenađujućeg rezultata u Rijeci (10:10), u uzvratu su Splićani pokazali pravu snagu i slavili uvjerljivo 18:8. Drugo polufinale igraju Jug i Mornar.