Posjeti HAVK Mladost web-shop

Još jedna uvjerljiva pobjeda

event 14.05.2016.

Juniori Mladosti nastavljaju sa uvjerljivim pobjedama na četvrtfinalnom turniru Kupa Hrvatske. U drugom kolu svladali su Zadar rezultatom 22:7 (5:1, 4:1, 6:2, 7:3). Zanimljivo, prvi gol na utakmici postigli su Zadrani, već u prvom svom napadu i bilo je to za njih prvo i jedino vodstvo na utakmici. Svoj sljedeći gola postigli su tek u […]

Juniori Mladosti nastavljaju sa uvjerljivim pobjedama na četvrtfinalnom turniru Kupa Hrvatske. U drugom kolu svladali su Zadar rezultatom 22:7 (5:1, 4:1, 6:2, 7:3).

Zanimljivo, prvi gol na utakmici postigli su Zadrani, već u prvom svom napadu i bilo je to za njih prvo i jedino vodstvo na utakmici. Svoj sljedeći gola postigli su tek u zadnjoj sekundi druge četvrtine, dok Mladostaši u tom periodu ih postigli čak 9 te se na promjenu strana otišlo sa rezultatom 9:2. I u drugom poluvremenu bila je vidljiva razlika u kvaliteti te prednost našeg sastava iz minute u minutu rasla do konačnih +15. Četvorica Žabaca postigla su po 4 pogotka (Dašić, Lazić, Bajić i Herceg).

U subotu u jutarnjim satima na rasporedu je treće kolu u kojem će Mladostaši igrati protiv Primorja. U prva dva kola Riječani i Zagrepčani su jedine ekipe koje su ostvarile po dvije pobjede te će ovo biti dvoboj koji će po svemu sudeći odlučivati o prvom mjestu na kraju turnira. Utakmica počinje u 11 sati, a igra se na bazenu Mladosti uz Savu.