Posjeti HAVK Mladost web-shop

Još jedna visoka pobjeda nada Mladosti

event 22.03.2016.

U posljednjem susretu 3. kola skupine „C“, nade Mladosti su ostvarile najuvjerljiviju pobjedu do sada. Mali Žapci su svladali VK Opatiju rezultatom 18:2 (2:0, 6:0, 4:1, 6:1) i izborili plasman u četvrtinalnu grupu „E“. Od samog početka konačni pobjednik nije dolazio u pitanje u utakmici, u kojoj su naši dječaci bili superiorniji u svim elementima […]

U posljednjem susretu 3. kola skupine „C“, nade Mladosti su ostvarile najuvjerljiviju pobjedu do sada. Mali Žapci su svladali VK Opatiju rezultatom 18:2 (2:0, 6:0, 4:1, 6:1) i izborili plasman u četvrtinalnu grupu „E“.

Od samog početka konačni pobjednik nije dolazio u pitanje u utakmici, u kojoj su naši dječaci bili superiorniji u svim elementima vaterpolo igre od svojih vršnjaka iz Opatije. Kontra napadi su bili glavno oružje naših igrača jer tako su postigli čak 8 zgoditaka. Dobro je funkcionirao i šut iz igre – realizacija 7/11. Obrana je dozvolila samo 8 udaraca Opatijaca prema vratima Ćosića i Počanića.
Poprave li naši dečki u idućim nastupima realizaciju igrača više (jutros 3/9), možemo se nadati lijepim vijestima iz grada Marka Pola.
Na ovoj utakmici listu strijelaca Mladosti predvodi Tkalčec koji je postigao 7 golova, a slijede ga Goršeta sa 3, te Pantlik sa 2 gola. Lijepo je vidjeti da se uz njih trojicu još 6 igrača upisalo u strijelce: Brkić, Peršinec, Bucić, Markić, Luković i Mihaljević.
Za izjavu smo zamolili Duška Marinića, drugog člana našeg trenerskog dvojca Campi-Marek:
„Ulaskom među prvih osam ekipa na Prvenstvu Hrvatske smo već ostvarili dobar plasman. Prvi smo u grupi i prenosimo 3 boda, što je odlično za nastavak natjecanja.“
Nade Mladosti nastavljaju natjecanje u četvrtfinalnoj grupi „E“, u kojoj se nalaze i Jug CO sa 3 boda kao i Mladost, te Zadar 1952 i Galeb MR bez bodova. U polufinale će se plasirati dvije prvoplasirane ekipe iz grupe „E“, dok će preostale dvije ekipe razigravati za plasman od 5-8 mjesta.
Mladost večeras u 20:00 igra protiv Zadra 1952 i s pobjedom bi praktično osigurala polufinale Prvenstva Hrvatske.
O toj utakmici Marek kaže:
„Zadrani su ekipa al pari nama, te očekujemo borbenu utakmicu. Bilo bi sjajno da pobjedimo i ostvarimo plasman u polufinale.“
Livescoring utakmice nalazi se na www.furkisport.hr/hvs.