Josip Vrlić ostaje s nama

event 15.06.2020.

Ivan Marcelić, Luka Bukić, Konstantin Harkov, a niz nastavlja… Josip Vrlić! Stasiti riječki centar, hrvatski reprezentativac i najbolji sidraš na planetu, ostaje još godinu dana Žabac! Uprava našeg kluba i Josip Vrlić dogovorili su sve uvjete temeljem kojih bi 34-godišnji centar hrvatske reprezentacije i nadalje ostao jedna od temeljnih poluga momčadi trenera Zorana Bajića. – […]

Ivan Marcelić, Luka Bukić, Konstantin Harkov, a niz nastavlja… Josip Vrlić!


Stasiti riječki centar, hrvatski reprezentativac i najbolji sidraš na planetu, ostaje još godinu dana Žabac! Uprava našeg kluba i Josip Vrlić dogovorili su sve uvjete temeljem kojih bi 34-godišnji centar hrvatske reprezentacije i nadalje ostao jedna od temeljnih poluga momčadi trenera Zorana Bajića.
– Velika je stvar što je Mladost dogovorila prethodno i ostanak trojice reprezentativaca, iznimno bitnih, pa i ključnih igrača za svoje pozicije, Marcelića, Bukića i Harkova. Također, to je i još uvijek dosta mlada momčad, odnosno imaju jako puno prostora za napredak – rekao je Josip Vrlić i dodao.
– Međutim, ja se nadam i da će već ove sezone koja će se uskoro u nas nastaviti sa završnicom Prvenstva Hrvatske i Regionalne lige, ponuditi vrlo kvalitetan, jako zanimljiv vaterpolo. To je pokazala i utakmica Hrvatske i Crne Gore u Dubrovniku (14:5).