Posjeti HAVK Mladost web-shop

Josipoviću i Bušiću još jedan naslov s reprezentacijom U-14

event 26.08.2019.

Hrvatska reprezentacija do 14 godina (U-14) osvojila je međunarodni turnir igran ovog vikenda u Istanbulu. Pod vodstvom trenera Nevena Kovačevića nastupila su i dvojica Mladostaša: Jan Bušić i Filip Josipović. Hrvatska je svladala najprije Gruziju 12:4, pa u drugom kolu Sloveniju 17:2 i na kraju domaćina, Tursku s 9:8, te s maksimalnim bodovnim učinkom osvojila […]

Hrvatska reprezentacija do 14 godina (U-14) osvojila je međunarodni turnir igran ovog vikenda u Istanbulu. Pod vodstvom trenera Nevena Kovačevića nastupila su i dvojica Mladostaša: Jan Bušić i Filip Josipović.

Hrvatska je svladala najprije Gruziju 12:4, pa u drugom kolu Sloveniju 17:2 i na kraju domaćina, Tursku s 9:8, te s maksimalnim bodovnim učinkom osvojila turnir Aquatic festival Istanbul.

Slavlju Hrvatske, drugom po redu nakon što je ovog ljeta osvojen i turnir Darko Čukić, doprinijeli su i Bušić s 3 i Josipović s 1 golom.

Golman Čubranić je proglašen najboljim vratarom turnira, Vodopivec najboljim igračem, a Vekić jednim od dva najbolja strijelca s 11 golova.

Čestitke svima.