Posjeti HAVK Mladost web-shop

Jug maksimalno, Žapci i Partizan bježe Mornaru

event 21.11.2015.

Jug je danas lako pobijedio Jadran Cerine i tako sa sa svih ¸10 pobjeda završio prvi dio Regionlne lige. Partizan pobjedom protiv Mornara nastavio utrku za final 4. Jedno kolo prije svih ostalih Jadran iz Herceg novog i Jug završili su prvi dio ovogodišnjeg izdanja Regionalne lige. U međusobnom ogledu Jugaši su lagano došli do […]

Jug je danas lako pobijedio Jadran Cerine i tako sa sa svih ¸10 pobjeda završio prvi dio Regionlne lige. Partizan pobjedom protiv Mornara nastavio utrku za final 4.

Jedno kolo prije svih ostalih Jadran iz Herceg novog i Jug završili su prvi dio ovogodišnjeg izdanja Regionalne lige. U međusobnom ogledu Jugaši su lagano došli do pobjede i potvrdili da su trenutno najbolja momčad u Ligi. Na svom bazenu u Gružu Jugaši su od početka krenuli jako te su poveli 4:0 i moglo bi se reći da je pobjednik odlučen već u prvoj četvrtini. Malo po malo prednost je rasla (najviše 9 razlike) te je semafor na kraju pokazao 14:6.

Pred kamerama Arene sport drugi derbi kola igrali su u Splitu Mornar i Partizan. Bila je to bitna utakmica u borbi za final 4 u kojoj su slavili gosti iz Beograda rezultatom 126. Ovim porazon Mornarevcima kao da bježi nastup na završnom turniru dok Partizanovci nastavlju mrtvu utrku sa Žapcima za posljednje mjesto koje vodi na final 4. Najviše golova (3) na utakmici postigao je Partizanovac Jakšić.

Igrači Radničkog kao da su se i prije početka utakmice predali u borbi protiv Primorja čuvajući snagu za bitnu utakmicu u nedjelju protiv Mladostaša. Svoj prvi pogodak postigli su tek u 3. četvrtini kada je rezultat bio već vrlo visokih 7:0 za goste iz Rijeke.

POŠK-ovcima ove sezone odgovaraju klubovi iz Srbije. Sve bodove do sada osvojili su upravo protiv srpskih klubova (do sada imaju 2 pobjede i nerješeno). U neizvjesnoj utakmici do samog kraja POŠK je pobijedio Crvenu zvezdu. U zadnju minutu se ušlo samo sa pogotkom prednosti za Splićane, ali su u posljednjih 60 sekundi igrači POŠK-a zabili čak 3 gola za pobjedu 12:8.

Na tablici je prvi Jug sa 10 pobjeda iz 10 utakmica. Porazom od Juga Jadran Ceriune je pao za jedno mejsto te je na drugom mjestu sada Primorje sa samo jednim porazom, onim od Juga. Mladostaši nastavljaju borbu sa Partizanom za final 4 dok je Mornar sada izgubio korak i zaostaje za njima 6 bodova baš kao i POŠK.