Posjeti HAVK Mladost web-shop

Jug, Primorje i Jadrana HN se odvojili

event 08.11.2015.

Nakon osam odigranih kola Regionalne lige iskočile su tri ekipe koje će gotovo sigurno na final 4 i to su Jug, Primorje i Jadran Cerine. Za preostalo mjesto borit če se Partizan, Mladost i Mornar. Derbi kola igrao se u Beogradu gdje su se sastali Partizan i Jadran Carine. U neizvjesnoj utakmici slavili su gosti […]

Nakon osam odigranih kola Regionalne lige iskočile su tri ekipe koje će gotovo sigurno na final 4 i to su Jug, Primorje i Jadran Cerine. Za preostalo mjesto borit če se Partizan, Mladost i Mornar.

Derbi kola igrao se u Beogradu gdje su se sastali Partizan i Jadran Carine. U neizvjesnoj utakmici slavili su gosti rezultatom 12:10. Domaćinu nisu pomogla ni 4 gola Subotića, dok je za pobjednike najviše golova postigao Kovačić (3).

U preostalim utakmicama kola favoriti su ostvarili lagane pobjede. Malo ipak iznenađuje velika pobjeda Primorja protiv Mornara (20:3). Očito su se Splićani ispuhali u derbiju protiv Mladosti te nisu smogli snage za pružiti jači otpor domaćinu.

Jug je protiv Crvene zvezde vrlo rano riješio pitanje pobjednika te je trener Kobešćak imao mogućnost za odmaranje igrača za važnu utakmicu u Ligi prvaka u srijedu.