Posjeti HAVK Mladost web-shop

Jug uvjerljiv u derbiju protiv Primorja

event 01.11.2015.

U derbiju Regionalne lige Jug je na svom bazenu u Gružu pobijedio Primorje sa 13:7. Malo iznenađenje priredili su vaterpolisti Radničkog koji su kao gosti uzeli bod Mornaru. Nakon što su u Kupu odigrali neodlučeno, u 6. kolu Regionalne lige ponovo su se sastali Jug i Primorje sigruno dva najveća favorita za naslov. Ovog puta […]

U derbiju Regionalne lige Jug je na svom bazenu u Gružu pobijedio Primorje sa 13:7. Malo iznenađenje priredili su vaterpolisti Radničkog koji su kao gosti uzeli bod Mornaru.

Nakon što su u Kupu odigrali neodlučeno, u 6. kolu Regionalne lige ponovo su se sastali Jug i Primorje sigruno dva najveća favorita za naslov. Ovog puta domaćini su slavili sa 13:7. Osim izjednačene prve četvrtine sve drugo je bilo na strani Juga, a posebno su dominirali u zadnjoj četvrtini koju so dobili 5:1.

Iznenađenje kola napravili su vaterpolisti Radničkog koji su i drugi put u samo tri dana uzeli bod u Splitu. Ovog puta otrgnuli su bodove jednom od kandidata za final 4 vaterpolistima Mornara. U ovoj utakmici čak po 5 golova postigli su Čagalj (Mornar) i Joksimović (Radnički).

Svoju prvu pobjedu u ovoj sezoni ostvarili su vaterpolisti POŠK-a svladavši na svom bazenu Vojvodinu.

Na tablici je prvi Jug sa maksimalnim učinkom ispred Jadrana Carine koji ima 3 boda više i utakmicu više od Primorja. Mladostaši su na 7. mjestu, a trenutno zaostaju 6 bodova za četvrtim Partizanom.