Jug uvjerljiv u derbiju

event 03.11.2016.

Utakmicom u Herceg Novom između Jadrana i Juga kompletirano je 4. kolo Regionalne lige. Mladostaši su među tri ekipe bez poraza. U derbiju kola Jug je puno lakše od očekivanog pobijedio na svom najbližem gostujućem bazenu. U prvoj četvrtini palo je nevjerojatnih 10 golova i Jug se već tada odvojio na 7:3. Zavšni udarac domaćin […]

Utakmicom u Herceg Novom između Jadrana i Juga kompletirano je 4. kolo Regionalne lige. Mladostaši su među tri ekipe bez poraza.

U derbiju kola Jug je puno lakše od očekivanog pobijedio na svom najbližem gostujućem bazenu. U prvoj četvrtini palo je nevjerojatnih 10 golova i Jug se već tada odvojio na 7:3. Zavšni udarac domaćin je doživio u trećoj četvrtini koju je izgubio sa 4:0 te je posljednja dionica protekla u revijalnom tonu za konačnih 16:7. Najjefikasniji igrači susreta bili su Obradović (4), Lončar (3) i Perone (3) za Jug te Vidović i Petković sa po dva gola za Jadran.

Niti preostale dvije utakmice nisu nudile neizvjesnost. Primorje je u Rijeci protiv Budve u svakoj četvrtini malo po malo povećavalo svoju prednost do +9 (14:3). Radu i Vukičević (bivši Mladostaš) postigli su po 3 gola za Primorje dok su se za goste u strijelce upisali Đurđić, Kovačević i Četković.

U dvoboju jedina dva srpska predstavnika u Ligi Partizan je sa 12:3 pobijedio Vojvodinu. Čak devetorica Beograđana upisala su se u strijelce, a najviše (2) su postigli Jakšić, Tanasković i Stojaković.

Svakako treba podsjeti na pobjedu Mladostaša protiv splitskog Jadrana 8:7. Nakon tri odigrana kola Mladostaši su među tri ekipe koje još nisu izgubile utakmicu (Jug i Partizan).

U sljedećem kolu, već u subotu, trener Štritof povest će svoje mladiće na najteže gostovanje u Ligi, dubrovački Gruž gdje će u 19 sati igrat će protiv Juga