Jugašima Kup

event 19.12.2016.

U finalnoj utakmici Kupa Hrvatske Jug je pobijedio Mladost rezultatom 14:6. U prvoj četvrtini Jug je došao do vodstva (4:1) ponajprije greškama Žabaca u fazi obrane. U nastavku utakmice Jugaši ne uspijevaju kazniti nekoliko pogrešaka u napadu. Herceg zabija iz polukontre za 5:2, ali nažalost Bukiću peterac brani Bijač. Obradović i nezaustavljivi Vrlić odvode Jug […]

U finalnoj utakmici Kupa Hrvatske Jug je pobijedio Mladost rezultatom 14:6.

U prvoj četvrtini Jug je došao do vodstva (4:1) ponajprije greškama Žabaca u fazi obrane. U nastavku utakmice Jugaši ne uspijevaju kazniti nekoliko pogrešaka u napadu. Herceg zabija iz polukontre za 5:2, ali nažalost Bukiću peterac brani Bijač. Obradović i nezaustavljivi Vrlić odvode Jug na 8:3  te je to bio kraj svih nadanja u iznenađenje.

Unatoč borbenosti Ratkovih mladića, Dubrovčani kažnjavaju sve pogreške. Mladostaši nisu pronašli rješenje za pressing tako da je većina napada završavala bezopasnim šutom na isteku napada.

Kod Mladostaša treba pohvaliti vratara Marcelića, koji je često bio na “streljani” te mladog Hercega koji je sa dva gola iskoristio ukazano povjerenje.

Jugu čestitke na novom trofeju, a Mladostaši mogu biti zadovoljni ulaskom u finale.