Posjeti HAVK Mladost web-shop

Jugu pobjeda u finalu

event 15.04.2018.

U finalu Regionalne lige Jug je svladao Mladost rezultatom 15:8. U završnoj utakmici Regionalne lige Jug je pokazao da je još uvijek najbolja momčad u Regionalnoj ligi. Od samog početka su bili u prednosti i već početkom druge četvrtine su se odvojili na 6:1. Samo u trećoj četvrtini Žapci su uspjeli parirati domaćinu, ali nisu […]

U finalu Regionalne lige Jug je svladao Mladost rezultatom 15:8.

U završnoj utakmici Regionalne lige Jug je pokazao da je još uvijek najbolja momčad u Regionalnoj ligi. Od samog početka su bili u prednosti i već početkom druge četvrtine su se odvojili na 6:1. Samo u trećoj četvrtini Žapci su uspjeli parirati domaćinu, ali nisu značajnije uspjeli smanjiti zaostatak. Najbolji strijelac utakmice bio je Fatović sa 4 gola. Kod Mladostaša najefikasnijji je bio Marković sa 3 gola, Bašić je zabio 2 dok su po 1 zabili Radu, Paškvalin i Miloš. Marcelić se ponovo istaknuo obranom peterca.
Mladostaši mogu biti zadovoljni s ovogodišnjim nastupom na final 4 turniru. Prvi puta su ušli u finale Regionalne lige što je svakako lijepi napredak i zalog za bolju budućnost. Naši seniori se sada okreću Prvenstvu Hrvatske u kojem također žele izboriti finale. U četvrtfinalu igraju protiv Medveščaka. Prva četvrtfinalna utakmica igra se već sljedeći vikend na bazenu na Sveticama, dok je uzvrat u srijedu 25.4. na Savi.