Juniori i kadeti lako prošli Utrine

event 23.12.2015.

U utorak 22.12. u Utrinama su odigrane utakmice kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske u kategorijama juniori i kadeti između Medveščaka i Mladosti. U obje utakmice Žapci su uvjerljivo slavili. Prvu utakmicu odigrali su kadeti, a Mladostaši su utakmicu odlučili već u prve dvije četvrtine koje su završile svaka sa 5:0. Naši mladići igrali su koncentrirano u […]

U utorak 22.12. u Utrinama su odigrane utakmice kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske u kategorijama juniori i kadeti između Medveščaka i Mladosti. U obje utakmice Žapci su uvjerljivo slavili.

Prvu utakmicu odigrali su kadeti, a Mladostaši su utakmicu odlučili već u prve dvije četvrtine koje su završile svaka sa 5:0. Naši mladići igrali su koncentrirano u obrani do samog kraja utakmice te su u cijelom susretu primili samo jedan pogodak. Na kraju je završilo rezultatom 13:1, a najviše golova na utakmici postigao je Dedić (5).

Juniori su i uoči ove utakmice osigurali prvo mjesto u kvalifikacijama, ali su i u gradskom dvoboju htjeli pobjedu. U utakmici je briljirao Marin Dašić koji je u prve tri četvrtine postigao 8 pogodaka, a pobjednik je bio poznat već nakon 1. četvrtine koju su Žapci dobili sa 7:0. Prvi gol naši su primili tek pred sam kraj 2. četvrtine (iz peterca) kada je semafor pokazivao 0:13. Do kraja utakmice Mladostaši su ipak malo usporili ritam te je završilo 18:4.
Finalni turnir juniora planiran je od 14. siječnja do 17. siječnja 2016.