Juniori izborili finale

event 13.08.2017.

Hrvatski juniori plasirali su se u finale Svjetskog prvenstva u Beogradu. Još jednu izvrsnu utakmicu odradili su igrači pod vodstvom Mladostaša Nikice Gulina. Protivnik im je bila Mađarska koja do sada nije izgubila niti jednu utakmicu na turniru (kao ni Hrvatska). Još jednom Hrvati su odigrali izvrsno u obrani, još jednom je izvrstan bio vratar […]

Hrvatski juniori plasirali su se u finale Svjetskog prvenstva u Beogradu.

Još jednu izvrsnu utakmicu odradili su igrači pod vodstvom Mladostaša Nikice Gulina. Protivnik im je bila Mađarska koja do sada nije izgubila niti jednu utakmicu na turniru (kao ni Hrvatska). Još jednom Hrvati su odigrali izvrsno u obrani, još jednom je izvrstan bio vratar Čubranić (14 obrana) za pobjedu rezultatom 6:4. Hrvatsku su među strijelcima predvodili Burić i Dužević sa 2 gola, a po jedan su postigli Lazić i Paparić. Šut nikako danas nije išao naše mladiće, a skoro je koban bio promašeni peterac Mladostaša Zovića pri rezultatu 4:2 nakon čeg su Mađari se potpuno vratili u utakmicu izjednačivši na 4:4.
U drugom polufinalu Grčka je iznenandila domaćina Srbiju 9:8 te će biti protivnik Hrvatskoj u velikom finalu koje se igra u nedjelju u 20 sati.