Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori krenuli prema Dubrovniku na finale Kupa

event 28.08.2019.

Nakon uspješnih kvalifikacija i polufinalnog turnira koje su “riješili” uvjerljivo i bez poraza, juniori HAVK Mladost uputili su se prema Dubrovniku gdje se 29. i 30.8. igra finalni turnir Kupa Hrvatske. Kao vice prvaci države igrači Mladosti, koji vodi trener Damir Vincek uz pomoćnika Nikicu Gulina, nadaju se dobrom plasmanu i na finalu Kupa. Na […]

Nakon uspješnih kvalifikacija i polufinalnog turnira koje su “riješili” uvjerljivo i bez poraza, juniori HAVK Mladost uputili su se prema Dubrovniku gdje se 29. i 30.8. igra finalni turnir Kupa Hrvatske.

Kao vice prvaci države igrači Mladosti, koji vodi trener Damir Vincek uz pomoćnika Nikicu Gulina, nadaju se dobrom plasmanu i na finalu Kupa. Na putu do uspjeha stoje im stari znanci: Primorje EB s kojim Žapci igraju 29.8. u 17:40, i koje su nedavno svladali u kvalifikacijama, te Mornar BS koji je protivnik Mladosti 30.8. u 10:10.

Na kraju turnira Mladost igra protiv Jug CO, 30.8. u 17:40, prvaka države, protiv kojeg su naši dečki igrali prije 6 dana te slavili s 11:7.

U Dubrovnik su otputovali treneri Vincek i Gulin, te igrači: Herceg, Fabris, Miškić, Bušić, Požarić, Bajić, Brnetić, Stipičević (gornji red), te Brčić, Paić, Holzinger, Papež, Samardžić, Mihić (donji red).

Sretno Žapci!!