Juniori: Kup je naš

event 01.07.2018.

Juniori Mladosti osvajači su Kupa Hrvatske. U finalu su pobijedili Primorje rezultatom 14:6. Nakon što su osvojili brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske naši juniori su ovog puta bili nepobjedivi. Odigrali su 5 utakmica i ostvarili pet pobjeda za veliko slavlje na zagrebačkoj Šalati. Finale je bilo neizvjesno samo u prvoj četvrtini koju su Žapci dobili […]

Juniori Mladosti osvajači su Kupa Hrvatske. U finalu su pobijedili Primorje rezultatom 14:6.

Nakon što su osvojili brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske naši juniori su ovog puta bili nepobjedivi. Odigrali su 5 utakmica i ostvarili pet pobjeda za veliko slavlje na zagrebačkoj Šalati. Finale je bilo neizvjesno samo u prvoj četvrtini koju su Žapci dobili sa 3:2. Pobjednik je odlučen u drugoj četvrtini koju su igrači trenera Vinceka odigrali izvrsno i pri rezultatu 9:4 momčadi su promijenili strane. Mladostaši ni tada nisu posustajali te su malo po malo povećavali svoju prednost.
Trener Vincek tijekom finalne utakmice svim svojim igračima dao je minutažu te su se svi do jednog borili do kraja susreta. Valečić i Biljaka su postigli po 3 pogotka dok su dvostruki strijelci bili Smolčić, Markić, Herceg i Bajić.
Ovaj Kup je još jednom pokazao kako se dobro radi u mlađim kategorijama našeg kluba te kako ovi mladići s pravom kucaju na vrata prve momčadi. To je samo još jedan pokazatelj kako klub ide u dobrom smjeru i polako se vraća na stare staze slave.