Juniori laganom pobjedom zatvorili kvalifikacije za Kup RH

event 25.06.2021.

Za kraj kvalifikacija za Kup Republike Hrvatske, juniori Mladosti bili su bolji od vršnjaka iz Zagreba rezultatom 28:3 (9:1, 5:0, 8:1, 6:1). Kao i u prethodne dvije utakmice kvalifikacija, niti u susretu na Utrinama nije bilo dvojbe oko konačnog pobjednika. Jedino je pitanje bilo s kojom razlikom će završiti susret između Zagreba i Mladosti. Stijelci […]

Za kraj kvalifikacija za Kup Republike Hrvatske, juniori Mladosti bili su bolji od vršnjaka iz Zagreba rezultatom 28:3 (9:1, 5:0, 8:1, 6:1).

Kao i u prethodne dvije utakmice kvalifikacija, niti u susretu na Utrinama nije bilo dvojbe oko konačnog pobjednika. Jedino je pitanje bilo s kojom razlikom će završiti susret između Zagreba i Mladosti.

Stijelci za Mladost: Požarić – 7 golova, po tri gola zabili su Pantlik, Brčić, Paić, Mihaljević i Tkalčec. Dva su zgoditka postigli Luković i Antunović, te po jedan Glavinić i Bušić.

Mladost je u kvalifikacijama za Kup RH ostvarila tri pobjede uz gol razliku 73:12, te se plasirala na finalni turnir koji će se odigrati 13.-16. srpnja, najvjerojatnije u Dubrovniku.