Juniori: Mladost lakoćom dobila Zagreb u kvalifikacijama za PH

event 15.11.2018.

Juniori Mladost uvjerljivo su nadigrali vršnjake iz VK Zagreb na startu juniorskih kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske. U svom plivalištu na Savi slavili su 20:0 (2:0, 5:0, 6:0, 7:0). Tijekom čitavog susreta dilema nije bilo, pa je trener Vincek odlučio dati jednaku priliku svim svojim igračima. Čitavu bi postavu zamijenio po isteku četvrtine, a onda im […]

Juniori Mladost uvjerljivo su nadigrali vršnjake iz VK Zagreb na startu juniorskih kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske. U svom plivalištu na Savi slavili su 20:0 (2:0, 5:0, 6:0, 7:0).
Tijekom čitavog susreta dilema nije bilo, pa je trener Vincek odlučio dati jednaku priliku svim svojim igračima. Čitavu bi postavu zamijenio po isteku četvrtine, a onda im na klupi davao upute što u igri mogu poboljšati. Zagreb je odolijevao prvu četvrtinu, da bi potom plivački pali, te je Mladost, uglavnom polukontrama i kontrama, lako stizala do zgoditaka ili izborila igrača više u bazenu.
U takvoj igri oba vratara Mladosti, Udović i Vlašić, nisu imali puno posla, a jednu od rijetkih “opasnosti” golman Sven Udović otklonio je obranivši peterac Zagrebaša u 2. četvrtini.
Raspoložene strijelce predvodio je ljevoruki Mihić sa 6 zgoditaka a slijedio ga je Sikirić sa 3. Po dva zgoditka su postigli Ratković, Brnetić i Pilić, dok su se u zapisnik sa po jednim golom upisali Banić, Dedić, Papež, Rumbak i Krpan. Iako nije postigao zgoditak na ovoj utakmici, svoj doprinos visokoj pobjedi Žabaca da je i Nikola Capan.
Juniori Mladosti kvalifikacije za PH nastavljaju idući tjedan protiv Medveščaka.