Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori: Mladost uvjerljiva protiv Solarisa

event 16.01.2019.

Juniori Mladosti oporavili su se od sinoćnjeg poraza u utakmici s Jugom, te su uvjerljivo svladali domaći Solaris rezultatom 15:3 (2:1, 3:1, 5:0, 5:1). Prva četvrtina poslužila je Žapcima za zagrijavanje, da bi svakom narednom četvrtinom igrači trenera Vinceka ubacivali u brzinu više, što Šibenčani nisu mogli pratiti. Najefikasniji kod Mladosti su bili Požarić i […]

Juniori Mladosti oporavili su se od sinoćnjeg poraza u utakmici s Jugom, te su uvjerljivo svladali domaći Solaris rezultatom 15:3 (2:1, 3:1, 5:0, 5:1).
Prva četvrtina poslužila je Žapcima za zagrijavanje, da bi svakom narednom četvrtinom igrači trenera Vinceka ubacivali u brzinu više, što Šibenčani nisu mogli pratiti.
Najefikasniji kod Mladosti su bili Požarić i Brnetić sa po 4 gola, Bajić je zabio 2, a po jedan su postigli Bušić, Herceg, Samardžić, Krpan i Rumbak.
U drugom susretu Jug je svladao Jadran rezultatom 6:2. Na taj su način Dubrovčani osvojili 1. mjesto na polufinalnom turniru i potvrdili Grad kao domaćina juniorskog finala Prvenstva Hrvatske, 12. i 13. veljače. Mladost u 18:45 igra odlučujući susret protiv Jadrana, uz izravan prijenos je na Planet Sportu. Žapcima odgovara pobjeda kao i neriješen rezultat zbog bolje gol razlike.
Iz druge grupe finale je osiguralo riječko Primorje, a susret između Zadra 1952 i Mornara će odlučit drugog finalistu iz skupine Split.