Juniori Mladosti peti na Prvenstvu Hrvatske

event 13.03.2022.

Pobjedom protiv Mornara BS 13:9 (4:3, 2:3, 4:2, 3:1), juniori Mladosti zauzeli su 5. mjesto na Prvenstvu Hrvatske.Za kraj turnira jedna vrlo dobra i angažirana utakmica naših Žabaca. Mornar BS se, kao i prije dva dana, pokazao ozbiljnim suparnikom, ali ovaj puta su mladostaši zaigrali čvršće u obrani, a u napadu efikasnije, posebice s krilnih […]

Pobjedom protiv Mornara BS 13:9 (4:3, 2:3, 4:2, 3:1), juniori Mladosti zauzeli su 5. mjesto na Prvenstvu Hrvatske.Za kraj turnira jedna vrlo dobra i angažirana utakmica naših Žabaca. Mornar BS se, kao i prije dva dana, pokazao ozbiljnim suparnikom, ali ovaj puta su mladostaši zaigrali čvršće u obrani, a u napadu efikasnije, posebice s krilnih pozicija u igri 6 na 6, te sa stativa kada smo imali igrača više u plivalištu. Nakon izjednačenog prvog poluvremena, igrači trenera Vinceka o drugom su poluvremenu otišli na nedostižnu razliku, dovoljnu za revanš Mornaru za nedavni poraz.

Strijelci za Mladost: Toni Bušić (3), Bakarić (2), Viktor Antunović (2), Mihaljević (2), Bučević (1), Brčić (1), Narančić (1) i Fajković (1).