Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori na Crnici traže put do Poljuda

event 02.02.2021.

Juniori Mladosti, nakon superiorno odigranih kvalifikacija, spremaju se za polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske koji se u nadolazećem vikendu 5.-7.veljače odigrava u Šibeniku. U novu kalendarsku godinu juniori HAVK Mladost kreću nastupom na polufinalnom turniru Prvenstva Hrvatske koje se odigrava na šibenskoj Crnici od petka do nedjelje. U skupini B nalazi se 6 momčadi, a na […]

Juniori Mladosti, nakon superiorno odigranih kvalifikacija, spremaju se za polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske koji se u nadolazećem vikendu 5.-7.veljače odigrava u Šibeniku.

U novu kalendarsku godinu juniori HAVK Mladost kreću nastupom na polufinalnom turniru Prvenstva Hrvatske koje se odigrava na šibenskoj Crnici od petka do nedjelje. U skupini B nalazi se 6 momčadi, a na završnicu koja se igra dva tjedna kasnije u Splitu prolaze tri prvoplasirane ekipe. Vjerujemo da našim juniorima nije problem proći skupinu, no značajno bi bilo izboriti prvo mjesto prvenstveno u susretima s Jugom i Mornarom, te si na taj način olakšati F6 na Poljudu. Osvajači polufinalnih skupina A i B “preskaču” četvrtfinale i čekaju protivnike u polufinalu.

Dečki su vrijedno radili tijekom prethodnih mjeseci i nestrpljenjem isčekuju prvi nastup protiv gradskih suparnika iz Medveščaka. Na juniorskoj klupi došlo je do promjene budući je trener Nikica Gulin dobio ponudu od kluba Al-Ahli iz Saudijske Arabije, posredstvom bivšeg Žapca Marka Martinića, te nastavlja karijeru na Arapskom poluotoku. Sretno Nikica!

Juniorsku momčad vodit će Hrvoje Hrestak (stoji na slici) zajedno s pomoćnikom Franom Vićanom. Dvojcu koji već par godina surađuje u seniorskom sastavu, želimo puno uspjeha na turniru, a našim juniorima da pokažu kvalitetu na Crnici.

 

Raspored Žabaca u Šibeniku:

5.2. 12:45 Medveščak vs Mladost

5.2. 19:30 Solaris vs Mladost

6.2. 10:15 Mladost vs Galeb MR

6.2. 21:00 Jug AO vs Mladost

7.2. 12:00 Mladost vs Mornar