Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori na Kupu potvrdili srebro s Prvenstva Hrvatske

event 31.08.2019.

Pobjeda nad Jugom, neriješeno s Primorjem i poraz od Mornara bili su dovoljni da igrači trenera Vinceka osvoje srebrno odličje na Kupu RH, isto ono koje su na dubrovačkom plivalištu osvojili i ove zime.Čestitke Mornaru BS na zlatnoj medalji i Primorju EB na bronci. Četvrti je bio domaći Jug CO. Uz srebrna odličja, Žapci u […]

Pobjeda nad Jugom, neriješeno s Primorjem i poraz od Mornara bili su dovoljni da igrači trenera Vinceka osvoje srebrno odličje na Kupu RH, isto ono koje su na dubrovačkom plivalištu osvojili i ove zime.Čestitke Mornaru BS na zlatnoj medalji i Primorju EB na bronci. Četvrti je bio domaći Jug CO.

Uz srebrna odličja, Žapci u Zagreb nose i trofej za fair play, a vratar Miškić proglašen je za najboljeg na turniru – bravo Miško! Najbolji strijelac bio je Brubnjak (Primorje), a najbolji igrač Duje Akrap (Mornar). Čestitke i njima dvojici.

Sastav Mladosti na Kupu 2019. godine:

Marko Miškić, Tomislav Stipo Samardžić, Vid Brčić, Martin Papež, Luka Brnetić, Fran Krpan, Roko Požarić, Branimir Herceg (cap), Luka Bajić, Luka Mihić, Petar Paić, Tin Fabris, Marko Holzinger, Matko Stipičević i Toni Bušić. Trener: Damir Vincek i pomoćnik: Nikica Gulin.

Trener Damir Vincek rezimirao je nastup u Dubrovniku:

“Nismo ostvarili cilj za koji smo se spremali, a to je zlato i zbog toga ne mogu reći da sam zadovoljan. Prva utakmica koja je jako loše odigrana taktički i fizički usmjerila je tijek turnira. Nešto se malo uspjeli dići protiv Mornara, ali su nas tu skupo koštale pogreške u obrani i golovi primljeni iz kontra napada. U borbi za drugo mjesto dobili smo Juga jer smo se ipak uspjeli konsolidirati. Drago mi je da smo se tu utakmicu fizički digli u ovom izuzetno zahtjevnom turniru. Čestitao bi Mornaru na zasluženom naslovu jer su pokazali kolektivnu igru i na taj način našli put do naslova.

Pravo lice ove generacije je negdje između onog što smo prikazali na početku turnira i na njegovom kraju. Sigurno je da u našem sastavu ima igrača koji će pružiti značajnije role i u seniorima, uostalom nekolicina ih to i čini ili su na rubu ulaska u prvi sastav Mladosti. Pogotovo će napredovati oni koji uspiju unaprijediti svoj odnos prema treningu jer je to najvažnije.”

Misko_2

fair-play

 

dodjela