Juniori na polufinalu PH u Zadru

event 12.01.2020.

Juniori HAVK Mladost putuju na polufinale Prvenstva Hrvatske koje se 13. i 14. siječnja igra u Zadru. Juniore Mladosti, koje vodi trener Damir Vincek, čeka prva obaveza u novoj godini – nastup na polufinalnom turniru Prvenstva Hrvatske, koji se u ponedjeljak i utorak, 13. i 14. siječnja odigrava u Zadru. Žapci, kao i uvijek u bilo […]

Juniori HAVK Mladost putuju na polufinale Prvenstva Hrvatske koje se 13. i 14. siječnja igra u Zadru.

Juniore Mladosti, koje vodi trener Damir Vincek, čeka prva obaveza u novoj godini – nastup na polufinalnom turniru Prvenstva Hrvatske, koji se u ponedjeljak i utorak, 13. i 14. siječnja odigrava u Zadru.
Žapci, kao i uvijek u bilo kojem natjecanju, imaju najviše moguće ambicije. U ovom konkretnom slučaju cilj je izboriti jednu od prve dvije pozicije koje vode na finalni turnir tjedan dana nakon polufinala. Ako je suditi po lanjskim rezultatima juniora, Mladost je “upala” u nešto lakšu polufinalnu skupinu, jer nema ni Juga AO, ni Mornara BS, ni Primorja EB, triju sastava koji su, zajedno sa Žapcima igrali završne turnire Prvenstva i Kupa Hrvatske u prošloj sezoni.
Ipak treba biti na oprezu, što će Vincek i njegovi igrači zasigurno i biti, jer svaka nova sezona izbaci po neko novo ime u mlađim kategorijama, te nije uputno samo “preslikavati” plasmane iz prethodnih sezona i na osnovi istih donositi mišljenje o snazi pojedinih ekipa.
Juniori Mladosti turnir u Zadru otvaraju protiv POŠK-a 13.1. u 19:00, da bi u nastavku igrali protiv domaćina Zadra 1952 u utorak  14.1. u 10:00, te protiv Jadrana isti dan u 19:00.
Sretno Žapci!