Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori na završnici u Dubrovniku

event 23.01.2020.

Juniori HAVK Mladost u petak i subotu igraju završni turnir Prvenstva Hrvatske. Na bazenu u Gružu uz domaćina Jug AO u borbu za zlato će i Jadran ST i Mornar BS. Nakon prošlotjednih polufinalnih turnira u Šibeniku i Zadru gdje smo dobili po dva sudionika završnog turnira, četiri momčadi kreću u završnu bitku za zlato […]

Juniori HAVK Mladost u petak i subotu igraju završni turnir Prvenstva Hrvatske. Na bazenu u Gružu uz domaćina Jug AO u borbu za zlato će i Jadran ST i Mornar BS.

Nakon prošlotjednih polufinalnih turnira u Šibeniku i Zadru gdje smo dobili po dva sudionika završnog turnira, četiri momčadi kreću u završnu bitku za zlato kroz tri kola u Dubrovniku.

Trener Vincek očekuje jake protivnike u vidu Mornara i Juga, a i Jadran je pokazao da može zaprijetiti kad je odigrao neriješeno s Mladosti na polufinalnom turniru. Cilj je Žabaca uvijek najviši plasman, pa ne čudi da na krajnji jug Hrvatske ide i direktor Damjanić.

Mladost turnir otvara utakmicom protiv Mornara u petak navečer. Početak je u 20:30. Drugo kolo na rasporedu je u subotu ujutro. Od 10 sati Žapci će snage odmjeriti s Jadranom dok je posljednji dvoboj onaj s Jugom u 19:20.