Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori nadigrani od Juga AO

event 12.03.2022.

Domaćin Prvenstva Hrvatske, Jug AO pokazao se u dvoboju sa Žapcima kao jača ekipa i slavio s visokih 12:5 (4:0, 3:1, 1:2, 4:2) u posljednjem kolu skupine B. Već početak susreta nije slutio na dobro za naše Žapce. U prvih nekoliko minuta sjajni vratar Dubrovčana zaustavio je 4-5 šuteva, među kojima je i udarac s […]

Domaćin Prvenstva Hrvatske, Jug AO pokazao se u dvoboju sa Žapcima kao jača ekipa i slavio s visokih 12:5 (4:0, 3:1, 1:2, 4:2) u posljednjem kolu skupine B.

Već početak susreta nije slutio na dobro za naše Žapce. U prvih nekoliko minuta sjajni vratar Dubrovčana zaustavio je 4-5 šuteva, među kojima je i udarac s pet metara, što je ostavilo traga na našim dečkima. Domaćin je krenu nizati pogotke i stvarati razliku ne ostavljajući prigodu da se Žapci vrate u susret. Sve je bilo riješeno nakon prve dvije četvrtine, dok je u ostale dvije četvrtine Jug držao “stvari” pod kontrolom.

Porazom od Juga AO Žapci su natjecanje u skupini završili na trećem mjestu i u četvrtfinalu i očekuje utakmica s Primorjem EB. Dečkima je to prilika da poprave dojam nakon “crnog petka” i pokušaju se uključiti u borbu za medalje. Ajmo Žapci !!!

Četvrtfinalna utakmica protiv Primorja EB je na programu u 10:00.

Strijelci za Mladost: Bušić, Brčić, Tkalčec, Mihaljević i Bakarić.