Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori osigurali final 6

event 07.01.2017.

I u drugoj utakmici na polufinalnom turniru Prvenstva Hrvatske za juniore u Zadru Mladostaši su upisali i drugu uvjerljivu pobjedu. Slavili su protiv Zadra rezultatom 13:5. Žapci su od početka igrali lagano i pomatne te malo po malo gradili igru i rezultat. Treba istaknuti lijepu atmosferu u kojoj su domaćini imali glasnu podršku s tribina. […]

I u drugoj utakmici na polufinalnom turniru Prvenstva Hrvatske za juniore u Zadru Mladostaši su upisali i drugu uvjerljivu pobjedu. Slavili su protiv Zadra rezultatom 13:5.

Žapci su od početka igrali lagano i pomatne te malo po malo gradili igru i rezultat. Treba istaknuti lijepu atmosferu u kojoj su domaćini imali glasnu podršku s tribina. Najbolji pojedinac susreta bio je Bajić sa 3 gola iz isto toliko pokušaja. Jednaki broj golova postigao je Lazić (7 pokušaja), po dva su zabili Smolčić i Biljaka te po 1 Markić, Mardešić i Herceg.

U večernjim satima igrači trenera Vinceka igraju svoju posljednju utakmicu na turniru protiv Juga. Pobjeda u toj utakmici vrijedna je prvog mjesta te direktnog plasmana u polufinale na final 6 turniru.