Juniori otputovali na završnicu PH

event 14.01.2016.

Početak je godine i kreću završna natjecanja za Prvenstvo Hrvatske za mlađe kartegorije. Prvi na redu su juniori koji igraju u Splitu od 14.-17.1. Trener Gulin i pomoćni trener Vincek u četvrtak ujutro poveli su svoju ekipu na put za Split gdje će već isti dan odigrati prvu utakmicu protiv domaćina POŠK-a. Utakmica počinje u […]

Početak je godine i kreću završna natjecanja za Prvenstvo Hrvatske za mlađe kartegorije. Prvi na redu su juniori koji igraju u Splitu od 14.-17.1.

Trener Gulin i pomoćni trener Vincek u četvrtak ujutro poveli su svoju ekipu na put za Split gdje će već isti dan odigrati prvu utakmicu protiv domaćina POŠK-a. Utakmica počinje u 18:30.
U našoj skupini B još se nalaze Jadran Split i Zadar. U petak u 12:45 igramo protiv Zadra, dok posljednju utakmicu u grupi igramo protiv Jadrana u petak u 20:45.
Naši mladići nadaju se prvom mjestu u skupini kako bi u polufinalu dobili lakšeg protivnika iz grupe A u kojoj se nalaze Jug, Primorje, Mornar i Medveščak.
Sve utakmice sa turnira u živo se mogu pratiti na stranicama Hrvatskog vaterpolo saveza, a mi ćemo Vas na našoj stranici redovito izvještavati o utakmicama mladih Žabaca.