Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori petercima u finale

event 01.07.2017.

Juniori Mladosti izborili su nastup u finalu Kupa Hrvatske pobjedom nad Primorjem nakon izvođenja peteraca. Junak utakmice bio je vratar Šulekić koji je obranio čak dva peterca. Polufinalnu utakmicu obilježili su vratari, a posebno spomenuti Šulekić koji je regularnom dijelu skupio 13 obrana te je obranio prvi i posljednji peterac Riječana u raspucavanju. Utakmica je […]

Juniori Mladosti izborili su nastup u finalu Kupa Hrvatske pobjedom nad Primorjem nakon izvođenja peteraca. Junak utakmice bio je vratar Šulekić koji je obranio čak dva peterca.

Polufinalnu utakmicu obilježili su vratari, a posebno spomenuti Šulekić koji je regularnom dijelu skupio 13 obrana te je obranio prvi i posljednji peterac Riječana u raspucavanju. Utakmica je bila neizvjesna sa jako malo golova. Mladostaši su bili stalno u minimalnoj prednosti ali nikako se nisu uspjeli odvojiti. Rezultat na kraju regularnog dijela bio je 3:3, a posljednju priliku za pobjedu propustio je Dašić 3 sekunde prije kraja sa igračem više.
U raspucavanju prvi su krenuli Primorjaši, ali je Šulekić obranio udarac Saftića i dao veliku psihološku prednost našej momčadi. Kod Mladostaša svi su bili efikasni (Lazić, Dašić, Biljaka, Smolčić).

Pogledajte pobjednički pogodak Smolčića i slavlje Mladostaša.