Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori peti na Kupu Hrvatske

event 03.07.2022.

Juniori Mladosti završili su nastup na Kupu Republike Hrvatske pobjedom nad POŠK-om 1937 i tako osvojili 5. mjesto, ponovivši plasman s Prvenstva Hrvatske. Nošeni podrškom roditelja, te igrom u ritmu bubnja koje se pojavio na tribinama, Žapci su slavili 16:7 (2:2, 4:0, 3:2, 7:3). Bila je to utakmica potpuno različita od one u prvom kolu […]

Juniori Mladosti završili su nastup na Kupu Republike Hrvatske pobjedom nad POŠK-om 1937 i tako osvojili 5. mjesto, ponovivši plasman s Prvenstva Hrvatske. Nošeni podrškom roditelja, te igrom u ritmu bubnja koje se pojavio na tribinama, Žapci su slavili 16:7 (2:2, 4:0, 3:2, 7:3).

Bila je to utakmica potpuno različita od one u prvom kolu prije 3 dana. Žapci su praktično čitav susret vodili, a odlučujuća razlika stvorena u drugoj četvrtini koju su igrači trenera Vinceka dobili s 4:0. Nažalost nikad nećemo saznati što bi bilo da su naši dečki ovako odigrali susret prvog kola. Plasman na peto mjesto nije takav da se može smatrati uspjehom, ali zalaganje i trud naših mladića je za svaku pohvalu.

Ono što je je vrijedno isticanja je i činjenica da su sva četiri dana tribine bile solidno ispunjene od strane roditelja ali i koju godinu starijih bivših suigrača koji su davali podršku Žapcima. Bivši, a nadamo se i budući mladostaši koji su na odmoru od studija u Americi, došli su na bazen vidjeti svoje suigrače i prijatelje. Lijepa slika na tribinama. Nadamo se da će ovakvih događaja biti više na našem bazenu.

Strijelci za Mladost protiv POŠK-a: Toni Bušić 4, Mihaljević 4, Paić 2, Bučević 2, Bakarić 1, Antunović 1, Jan Bušić 1 i Bakarić 1.

Sa zadnjom sirenom, svoj su juniorski staž završili četvorica igrača: vratar Sven Udović, centar Toni Bušić, Vid Brčić igrač desne strane i Petar Paić igrač lijeve strane. Dečki želimo vam puno uspjeha u seniorima i hvala vam za sve obrane i golove u mlađim kategorijama.

Na završnici Kupa RH u sezoni 2021./22.  boje Mladosti branili su:

vratari: Sven Udović, Jakov Ćosić i Marin Luetić

igrači: Mislav Bakarić, Amar Fajković, Toni Bušić, Ivan Huljev, Goran Narančić, Bartul Bučević, Diego Antunović, Jan Bušić, Dominik Obuljen, Petar Paić, Jakša Zaratustra Mihaljević, Luka Tkalčec, Vid Brčić, Marin Rogulj i Vito Branković.

trener Damir Vincek i pomoćni trener Ratko Štritof.