Juniori pobjedom izborili utakmicu za 5. mjesto na Kupu RH

event 15.07.2021.

Juniori Mladosti svladali su šibenski Solaris rezultatom 18:6 (3:2, 6:0, 6:2, 3:2) i sutra natjecanje u Kupu RH završavaju utakmicom za 5. mjesto protiv Zadra. Utakmica je na rasporedu u 10:15. Jutros su naši Žapci bili slobodni i čekali su da Mornar svlada Jadrana kako bi ušli u polufinale. Nažalost nisu dočekali povoljan rezultat te […]

Juniori Mladosti svladali su šibenski Solaris rezultatom 18:6 (3:2, 6:0, 6:2, 3:2) i sutra natjecanje u Kupu RH završavaju utakmicom za 5. mjesto protiv Zadra. Utakmica je na rasporedu u 10:15.

Jutros su naši Žapci bili slobodni i čekali su da Mornar svlada Jadrana kako bi ušli u polufinale. Nažalost nisu dočekali povoljan rezultat te su za protivnika dobili Solaris.

Igrači trenera Vinceka pokazali su razliku u kvaliteti u odnosu na Šibenčane. Tek u prvoj četvrtini bila je to koliko toliko ravnopravna utakmica, da bi Žapci u drugoj četvrtini otišli na visokih 7 golova razlike i tu prednost povećavali do samog kraja.

Najraspoloženiji su bili Bušić i Antunović sa po 3 gola, po dva zgoditka su postigli Paić, Brčić i Obuljen, dok su jedan gol zabila šestorica igrača: Tkalčec, Mihaljević, Mihić, Narančić, Branković i Bakarić.

Izbore li Žapci 5. mjesto, ponovit će rezultat s Prvenstva Republike Hrvatske, odigranog zimus u Splitu.