Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori pobjedom na Šalati izborili finale Kupa RH

event 23.06.2018.

Žapci su na Šalati, baš kao i prije par dana na Savi, bili bolji od juniora Medveščaka. Mladost je pobjedila rezultatom 13:6 (6:1, 0:1, 5:2, 2:2). Igrači trenera Vinceka su odigrali utakmicu po principu “toplo-hladno”. Najprije su Valečić i društvo razmontirali Medveščaka i došli do velikih 5:0 u prvih 4 minute, da bi zatim u […]

Žapci su na Šalati, baš kao i prije par dana na Savi, bili bolji od juniora Medveščaka. Mladost je pobjedila rezultatom 13:6 (6:1, 0:1, 5:2, 2:2).

Igrači trenera Vinceka su odigrali utakmicu po principu “toplo-hladno”. Najprije su Valečić i društvo razmontirali Medveščaka i došli do velikih 5:0 u prvih 4 minute, da bi zatim u idućih 11 minuta zastali i u tom razdoblju postigli samo 1 gol (Bajić).
Potom nakon promjene strana slijedi bolja igra juniora Mladosti, i rezultatsko odvajanje na konačnih 7 razlike. Najraspoloženiji je bio kapetan Valečić sa 4 gola, a slijedili su ga Markić, Biljaka, Bajić i Papež sa po 2 gola. Listu strijelaca kod Mladosti zaključuje Požarić koji je dao 1 gol.
Ovom pobjedom juniori su se plasirali na finalne Kupa Hrvatske, koje će se od 28.6. do 1.7. odigrati na ovom istom plivalištu na Šalati. Bez sumnje biti će to zanimljivo natjecanje, a naši Žapci spadaju u red favorita za pobjednika. Biti će im lakše doći do željenog cilja, budu li imali podršku s tribina Šalate.