Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori pobjedom u Rijeci ostali na 100 posto

event 06.12.2019.

Juniori Mladosti ostvarili su i četvrtu pobjedu u isto toliko nastupa u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske. Na gostovanju u Rijeci bili su bolji od Primorja EB rezultatom 13:11 (4:4, 2:1, 4:2, 3:4), te su na taj način osigurali nastup na polufinalnom turniru koji će biti na rasporedu sredinom siječnja iduće godine. Igrači koje vodi trener […]

Juniori Mladosti ostvarili su i četvrtu pobjedu u isto toliko nastupa u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske. Na gostovanju u Rijeci bili su bolji od Primorja EB rezultatom 13:11 (4:4, 2:1, 4:2, 3:4), te su na taj način osigurali nastup na polufinalnom turniru koji će biti na rasporedu sredinom siječnja iduće godine.

Igrači koje vodi trener Vincek diktirali su rezultat tijekom čitavog susreta, izuzmemo li početnih 1:0 za Primorje. Prednost Žabaca iznosila je od 2 do 4 gola razlike najviše zahvaljujući raspoloženom Roku Požariću koji je postigao 5 zgoditaka.

Primorje je u četiri navrata uspjelo poravnati rezultat, posljednji puta dvije minute prije kraja utakmice. Ali u samoj završnici najprije Mihić iz peterca, pa zatim Holzinger svojim golovima osiguravaju pobjedu Žabaca, koja bi bila i uvjerljivija da nije bilo 2 neiskorištena peterca od 4 koliko ih je dosuđeno u korist Žabaca.

Ovom pobjedom Žapci su i matematički osigurali prolazak na polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske, čak i prije posljednje utakmice u kvalifikacijama koju igraju protiv Medveščaka. Čestitke igračima i treneru!

Sastav Mladosti protiv Primorja: Miškić, Samardžić (2), Sikirić, Papež, Brnetić (1), Krpan, Požarić (5), Holzinger (1), Rumbak(1), Mihić (1), Paić, Brčić, Udović, Bušić (2), trener Vincek.