Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori poraženi od Ferencvaroša

event 21.05.2022.

Unatoč porazu od Ferencvaroša 9:8, juniori Mladosti prikazali su vrlo dobro igru na legendarnom plivalištu Alfred Hajos u polufinalu memorijalnog turnira Tibor Benedek. Porazi se u Mladosti nikada ne slave i ne veličaju, ali neka nam bude dopušteno izraziti zadovoljstvo prikazanom igrom naših juniora u večerašnjoj utakmici protiv Ferencvaroša. Bila je to jedna kvalitetna, ozbiljna […]

Unatoč porazu od Ferencvaroša 9:8, juniori Mladosti prikazali su vrlo dobro igru na legendarnom plivalištu Alfred Hajos u polufinalu memorijalnog turnira Tibor Benedek.

Porazi se u Mladosti nikada ne slave i ne veličaju, ali neka nam bude dopušteno izraziti zadovoljstvo prikazanom igrom naših juniora u večerašnjoj utakmici protiv Ferencvaroša. Bila je to jedna kvalitetna, ozbiljna i tvrda utakmica, puna neizvjesnosti i rezultatskih obrata. Naši Žapci su bili “u igri” čitav susret unatoč zanimljivom omjeru isključenja 1:8 u korist Ferencvaroša.

Velika je to škola našim dečkima koju će, uvjereni smo, znati iskoristiti za daljni napredak i razvoj svojih igračkih umijeća. A upravo tome ovakvi jaki međunarodni turniri i služe.

Žapci turnir završavaju utakmicom za brončanu medalju protiv KSI-a, još jednog kluba iz prijestolnice Mađarske.

Strijelci za Mladost: Obuljen 4, Toni Bušić 3 i Narančić 1.