Juniori poraženi od Mornara

event 14.07.2021.

Juniori Mladosti u svom posljednjem nastupu u skupini A izgubili su od Mornara 9:7 (0:2, 0:2, 4:3, 3:2) i sutra čekaju rasplet za prolazak u polufinale Kupa RH. Prve dvije četvrtine bile su ključne u nastupu Žabaca protiv branitelja naslova pobjednika Kupa Hrvatske, splitskog Mornara. U tom razdoblju igrači trenera Vinceka nisu niti jednom svladali […]

Juniori Mladosti u svom posljednjem nastupu u skupini A izgubili su od Mornara 9:7 (0:2, 0:2, 4:3, 3:2) i sutra čekaju rasplet za prolazak u polufinale Kupa RH.

Prve dvije četvrtine bile su ključne u nastupu Žabaca protiv branitelja naslova pobjednika Kupa Hrvatske, splitskog Mornara. U tom razdoblju igrači trenera Vinceka nisu niti jednom svladali splitskog vratara a primili su četiri gola. Prvi gol za Mladost postigao je Bušić nakon nepunih 18 minuta igre. Do kraja utakmice Mladost je popravila svoju igru, postala efikasnija u napadu i čvršća u obrani, ali prednost Splićana je bila prevelika da bi ju Žapci sustigli.

Ovim nastupom Mladostaši su odigrali sve utakmice u skupini A, te su sutra ujutro slobodni. S neizvjesnošću će pratiti susret Jadrana i Mornara o čijem rezultatu će ovisiti njihov plasman. Pobijede li Mornari, Žapci idu u polufinale, dok u suprotnom nastavljaju natjecanje u borbi za 5. mjesto.

Strijelci za Mladost: Bušić 3, Požarić 2, Mihaljević 1, Antunović 1.

Vratar Udović je sakupio 8 obrana.