Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori poraženi od Primorja EB

event 01.07.2022.

U drugom kolu Kupa RH juniori Mladosti su na svom plivalištu poraženi od Primorja EB 11:5 (3:1, 5:1, 2:0, 1:3). Poslije podne Žapci igraju u 18:15 protiv Medveščaka. Satnica je promijenjena radi polufinala SP u Budimpešti! Naporna i neizvjesna utakmica protiv POŠK-a 1937 ostavila je traga na mladostašima koji protiv jakog Primorja EB nisu bili na […]

U drugom kolu Kupa RH juniori Mladosti su na svom plivalištu poraženi od Primorja EB 11:5 (3:1, 5:1, 2:0, 1:3). Poslije podne Žapci igraju u 18:15 protiv Medveščaka. Satnica je promijenjena radi polufinala SP u Budimpešti!

Naporna i neizvjesna utakmica protiv POŠK-a 1937 ostavila je traga na mladostašima koji protiv jakog Primorja EB nisu bili na očekivanoj razini. Gosti iz Rijeke od početka su kontrolirali susret i rezultatski osigurali pobjedu u vrlo ranoj fazi utakmice. Žapci su u zadnjoj četvrtini uspjeli ublažiti poraz.

Našim dečkima ostaje zadnji dvoboj u skupini B protiv Medveščaka. Pobjedom bi izborili plasman u “krnje” četvrtfinale, a da li s pozicije drugoplasiranog ili trećeplasiranog ovisit će o rezultatima kompletnog trećeg kola.

Prijateljima kluba koji će doći uživo pogledati dvoboj protiv Medvjeda napominjemo da se utakmica igra u 18:15 kako bi svi zaljubljenici u vaterpolo mogli gledati i susret polufinala SP naše reprezentacije protiv Španjolske.

Strijelci za Mladost: Mihaljević 3, Jan Bušić 1 i Tkalčec 1.