Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori prazne mreže protiv Zadra

event 15.01.2016.

U drugom kolu završnice Prvenstva Hrvatske juniori Mladosti pobijedili su Zadar bez primljenog pogotka. Ovom pobjedom Žapci su osigurali nastup u polufinalu. Uoči početka utakmice, igrači trenera Gulina, znali su da pobjedom osiguravaju nastavak borbe za naslov i od samog starta su krenuli jako i ozbiljno i već nakon prve četvrtine su vodili 6:0. Do […]

U drugom kolu završnice Prvenstva Hrvatske juniori Mladosti pobijedili su Zadar bez primljenog pogotka. Ovom pobjedom Žapci su osigurali nastup u polufinalu.

Uoči početka utakmice, igrači trenera Gulina, znali su da pobjedom osiguravaju nastavak borbe za naslov i od samog starta su krenuli jako i ozbiljno i već nakon prve četvrtine su vodili 6:0. Do kraja utakmice naši mladići su pokazali veliku volju i zalaganje te su izvrsnom obranom uspjeli završiti utakmicu bez primljenog gola.
Najbolji strijelac bio je Herceg sa 3 gola dok su 2 postigli Valečić, Markić i Lazić.
U posljednjem kolu naši igraju protiv Jadrana i pobjednik te utakmice biti će pobjednik grupe B i u polufinalu će igrati protiv drugoplasiranog iz druge grupe. U slučaju neodlučenog rezultata prvo mjesto će također zauzeti Mladostaši.