Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori prejaki za konkurenciju

event 07.01.2017.

Juniori Mladosti i trećom pobjedom zaključili su svoj nastup na polufinalnom turniru Prvenstva Hrvatske u Zadru. Za prvo mijesto pobijedili su Jug sa 12:6. Žapci su od početka utakmice krenuli jako, poveli su 3:0 i do kraja druge čevtrtine su riješili pitanje pobjednika. Do kraja susreta igrači trenera Vinceka usporili su tempo, ali niti jednom nisu […]

Juniori Mladosti i trećom pobjedom zaključili su svoj nastup na polufinalnom turniru Prvenstva Hrvatske u Zadru. Za prvo mijesto pobijedili su Jug sa 12:6.

Žapci su od početka utakmice krenuli jako, poveli su 3:0 i do kraja druge čevtrtine su riješili pitanje pobjednika. Do kraja susreta igrači trenera Vinceka usporili su tempo, ali niti jednom nisu ugrozili stečenu prednost.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Biljaka sa 4 gola. Dva gola iz peterca te 3 ukupno postigao je Lazić, a po 1 gol postigli su Markić, Mardešić, Herceg, Balentović i Rogić.

S ovom pobjedom Mladostaši su osvojili zadarski turnir te se direktno plasirali u polufinale Final 6 turnira Prvenstva Hrvatske. Uz Žapce završnicu su izborili Zadar i Jug.