Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori prošli na finalni turnir PH

event 17.12.2021.

Juniori Mladosti, pod “ravnanjem” trenera Vinceka, svladali su ZPK i u drugom međusobnom susretu, te s dvije pobjede izborili plasman na finalni turnir Prvenstva Hrvatske, koji je na programu 7.-11.3. iduće godine. Mladost- ZPK 16:7 (3:1, 5:1, 4:2, 4:3). Slično kao i u prvom susretu, odigranom prije tjedan dana, Mladost je kontrolirala utakmicu čitavim njezinim […]

Juniori Mladosti, pod “ravnanjem” trenera Vinceka, svladali su ZPK i u drugom međusobnom susretu, te s dvije pobjede izborili plasman na finalni turnir Prvenstva Hrvatske, koji je na programu 7.-11.3. iduće godine. Mladost- ZPK 16:7 (3:1, 5:1, 4:2, 4:3).

Slično kao i u prvom susretu, odigranom prije tjedan dana, Mladost je kontrolirala utakmicu čitavim njezinim tijekom te na kraju ubilježila uvjerljivu pobjedu. Iako je ovaj susret završio sa +9, a prethodni sa +13, Mladost je u ovoj utakmici izgledala bolje i uigranije. Posebice se to odnosi na obranu u dvije i pol četvrtine. Angažman, kretanje u obrani, preuzimanje igrača, dobra igra bekova te sigurne obrane vratara Udovića, je ono što se dalo vidjeti na plivalištu uz Savu. Pred kraj su se dečki ipak malo opustili, a to je donijelo greške u igri, pa je i trener Vincek morao podvikivati u zadnjem dijelu susreta.

ZPK se u ova dva dvoboja pokazao kao ozbiljan konkurent koji će sigurno imati što za reći u dodatnim kvalifikacijama za završnicu Prvenstva Hrvatske, koju je Mladost već izborila.

Strijelci: V. Antunović (4), Bušić (3), Obuljen (2), Narančić (2), Brčić (2), Bakarić (2) i Tkalčec (1).