Juniori protiv KPK otvaraju Prvenstvo Hrvatske

event 10.03.2022.

Kasno navečer su juniori Mladosti saznali prvog protivnika na Prvenstvu Hrvatske koje danas počinje u Dubrovnika i traje do nedjelje 13.3. Žapci prvu utakmicu igraju protiv KPK, u 19:40, a zatim im sutra slijede dvoboji protiv Mornara u 13:00 i domaćina Juga u 21:00.  Skupina je izuzetno jaka i to je izazov za naše dečke […]

Kasno navečer su juniori Mladosti saznali prvog protivnika na Prvenstvu Hrvatske koje danas počinje u Dubrovnika i traje do nedjelje 13.3.

Žapci prvu utakmicu igraju protiv KPK, u 19:40, a zatim im sutra slijede dvoboji protiv Mornara u 13:00 i domaćina Juga u 21:00.  Skupina je izuzetno jaka i to je izazov za naše dečke koji su lani u ovom uzrastu završili na 5. mjestu. Sustav je standardan, te se za juniore i mlađe juniore primjenjuje već više sezona. Nakon tri kola koja će se odigrati u dvije skupine, pobjednici skupina izravno se plasiraju u polufinale, dok zadnje momčadi u skupinama ostaju u donjem domu i bore se za poredak od 5. do 8. mjesta. Drugoplasirani i trećeplasirani u skupinama igraju “krnje” četvrtfinale u subotu prije podne.

Trener Damir Vincek i pomoćnik mu Filip Banić u Dubrovnik su doveli slijedeći sastav:

Sven Udović, Ivan Huljev, Dominik Obuljen, Viktor Antunović, Jan Bušić, Vid Brčić, Toni Bušić, Jakša Zaratustra Mihaljević, Goran Narančić, Amar Fajković, Mislav Bakarić, Diego Antunović, Jakov Ćosić, Luka Tkalčec i Bartul Bučević.

Sretno Žapci!!