Juniori rutinski svladali Medveščak u dvodnevnim kvalifikacijama za Kup

event 12.08.2019.

Unatoč izostanku dvojca Bušić-Požarić koji su na EP U-17 u Tbilisiju, juniori Mladosti uvjerljivo su slavili protiv Medveščaka u kvalifikacijama za Kup RH. Rezultat je bio 18:10 (5:1, 5:2, 5:3, 3:4). Mladost je od početka susreta na Šalati dala do znanja gradskom suparniku da im je jedini cilj sigurna pobjeda. U prvoj četvrtini raspucao se […]

Unatoč izostanku dvojca Bušić-Požarić koji su na EP U-17 u Tbilisiju, juniori Mladosti uvjerljivo su slavili protiv Medveščaka u kvalifikacijama za Kup RH. Rezultat je bio 18:10 (5:1, 5:2, 5:3, 3:4).

Mladost je od početka susreta na Šalati dala do znanja gradskom suparniku da im je jedini cilj sigurna pobjeda. U prvoj četvrtini raspucao se Herceg a u drugoj Bajić i Mladost je na poluvremenu vodila 10:3. U trećoj četvrtini pet se igrača upisalo u strijelce Brnetić, Krpan, Rumbak, Herceg i Fabris, a tek je u zadnjoj dionici susreta došlo do malog opuštanja Žabaca pa je Medveščak ublažio poraz.

Strijelci za Mladost: Herceg 7, Bajić 4, Fabris 2, te Paić, Mihić, Rumbak, Krpan i Brnetić po jedan.

Trener Vincek sutra svoju ekipu vodi u Rijeku na drugu utakmicu kvalifikacija koja odlučuje tko će na koji polufinalni turnir budući su i Primorje EB i Mladost već plasirani među 8 najboljih za Kup RH.