Juniori sigurni na startu polufinala

event 22.08.2019.

Juniori Mladosti otvorili su polufinalni turnir Kupa RH pobjedom protiv Zadra 1952 rezultatom 15:9 (3:1, 5:2, 3:3, 4:3). Igrači koje vodi trener Damir Vincek opravdali su ulogu favorita u ovom susretu i sutra im slijede utakmice protiv POŠK-a i Jug CO u kojima trebaju izboriti jedno od prva dva mjesta i plasman na finale u […]

Juniori Mladosti otvorili su polufinalni turnir Kupa RH pobjedom protiv Zadra 1952 rezultatom 15:9 (3:1, 5:2, 3:3, 4:3). Igrači koje vodi trener Damir Vincek opravdali su ulogu favorita u ovom susretu i sutra im slijede utakmice protiv POŠK-a i Jug CO u kojima trebaju izboriti jedno od prva dva mjesta i plasman na finale u Dubrovnik.

Prve dvije četvrtine pokazale su da je Mladost trenutno bolja momčad od Zadra, a najiskusniji Žapci dali su puni obol rezultatskom odvajanju na početku susreta. U prvom poluvremenu golove su postigli Fabris 2 gola, Herceg 1 gol, Bajić 4 i Papež 1 gol.
Nakon što je uspostavljena razlika, Mladost je poslije promjene strana stečenu prednost održavala. Čak se 9 Žabaca upisalo u strijelce, a najefikasniji je bio Bajić s 5, nakon kojeg su slijedili Fabris i Herceg s po 2 gola. Po jednom su mrežu pogađali Mihić, Paić, Požarić, Rumbak, Brnetić i Papež. Vratari Miškić i Stipičević su rasporedili minutažu i ukupno sakupili 10 obrana, Miškić 4, a Stipičević 6.
Trener Vincek je svim igračima dao priliku da pokažu svoje umijeće.
Turnir se nastavlja u petak 23.8. u 12:15 utakmicom protiv POŠK-a, koja može biti odlučujuća za plasman na finale Kupa Hrvatske.
Isti dan, navečer u 21:15, je poslastica za ljubitelje juniorskog vaterpola kada se sastaju Jug CO i Mladost, zlatni i srebrni s zadnjeg Prvenstva Hrvatske.