Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori sjajno završili kvalifikacije za PH

event 14.12.2019.

Pet od pet, tako bi se u tri riječi mogao sažeti nastup juniora u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske nakon pobjede nad Medveščakom rezultatom 20:6 (4:1, 5:0, 4:4, 7:1). Utakmica s Medvjedima nije nudila nikakvu neizvjesnost od samog početka. Mladost je nastupila u svom najjačem sastavu, a kad je tako, pokazalo se da protivnicima ne ostaju baš […]

Pet od pet, tako bi se u tri riječi mogao sažeti nastup juniora u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske nakon pobjede nad Medveščakom rezultatom 20:6 (4:1, 5:0, 4:4, 7:1). Utakmica s Medvjedima nije nudila nikakvu neizvjesnost od samog početka. Mladost je nastupila u svom najjačem sastavu, a kad je tako, pokazalo se da protivnicima ne ostaju baš nikakve nade u pozitivan rezultat. Čak se 10 igrača upisalo u strijelce. Najefikasniji su bili ljevoruki Mihić i Brčić koji su svaki po 4 puta našli put do mreže Medveščaka. Slijedio ih Paić s 3 gola, te Krpan i kapetan Samardžić sa 2 postignuta zgoditka. Po jedan gol pridodali su Bušić, Papež, Vučković, Brnetić i Požarić.

Ovim uvjerljivim nastupom u kvalifikacijama, igrači koje vodi trener Vincek osigurali su nastup u poluzavršnici Prvenstva Hrvatske koja je na rasporedu 13. i 14. siječnja 2020.

Čestitke treneru i svim igračima koji su zaigrali za Žapce na kvalifikacijskim utakmicama!