Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori startali pobjedom

event 06.01.2017.

Mladostaši su pobjedom otvorili polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske za juniore. U Zadru su pobijedili splitski Jadran 12:4. Početak utakmice nije ukazivao da će igrači koje vodi trener Vincek ostvariti laganu pobjedu, Vjerojatno umor od samog puta je bio jedan od uzroka zbog čega su naši mladići loše otvorili utakmicu. Utakmica je bila neizvjesna po poluvremena […]

Mladostaši su pobjedom otvorili polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske za juniore. U Zadru su pobijedili splitski Jadran 12:4.

Početak utakmice nije ukazivao da će igrači koje vodi trener Vincek ostvariti laganu pobjedu, Vjerojatno umor od samog puta je bio jedan od uzroka zbog čega su naši mladići loše otvorili utakmicu. Utakmica je bila neizvjesna po poluvremena (3:2 za Mladost), ali u nastavku se Žapci bude i sa dvije uvjerljive četvrtine slomili su otpor Splićana.

Biljaka je bio najefikasniji igrač utakmice sa 4 pogotka, po 3 su zabili Lazić i Herceg te po 1 Smolčić i Markić.

Mladostaši su u Zadar došli po sve tri pobjede te će u subotu pokušati do kraja ostvariti zacrtani cilj. Ujutro igraju protiv domaćina Zadra u 11:30, a popodne će igrati protiv Juga s početkom u 18h. U prvom kolu Jug je u posljednjim trenucima preokrenuo vodstvo Zadra te slavio sa 8:7.