Juniori startali pobjedom

event 03.12.2015.

Dok su Žapci seniori na odmoru, u bazen su počeli uskakati naše mlađe kategorije. Započela su natjecanja u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske, a prvi su led probili juniori koji su pobijedili Medveščak. Trener Nikica Gulin poveo je juniore u kvalifikacije kako bi mladići izborili nastup na završnom turniru Prvenstva Hrvatske. U 1. kolu Mladostaši su […]

Dok su Žapci seniori na odmoru, u bazen su počeli uskakati naše mlađe kategorije. Započela su natjecanja u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske, a prvi su led probili juniori koji su pobijedili Medveščak.

Trener Nikica Gulin poveo je juniore u kvalifikacije kako bi mladići izborili nastup na završnom turniru Prvenstva Hrvatske. U 1. kolu Mladostaši su bili bolji od Medveščaka rezultatom 12:7. Naši mladići su pobjedu ostvarili u središnjem dijelu utakmice kad su izvrsnim igrama u drugoj (5:2) i trećoj (3:1) četvrtini napravili razliku dovoljnu za laganu pobjedu.

Najbolji strijelac naše momčadi bio je Dašić sa 4 pogotka, dok su Anzulović, Lazić i Biljaka postigli 2, a Herceg i Zović po 1 pogodak.

U sljedećoj utakmici u petak 4.12. Žapci dočekuju Primorje koje ih je prošle godine (sezona 2015.) u završnici Prvenstva izbacilo iz borbe za medalju. Utakmica se igra na bazenu na Savi s početkom u 21:45.