Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori u borbi za 5. mjesto na PH

event 12.03.2022.

Nisu igrači trenera Vinceka uspjeli svladati Primorje EB u četvrtfinalu Prvenstva Hrvatske. Juniori Primorja su bili bolji rezultatom 10:5 (3:2, 1:0, 3:2, 3:1). Već sami pogled na rezultat po četvrtinama govori dovoljno. Riječani su bili bolji u svakoj četvrtini i zasluženo izborili polufinale, a našim dečkima ostavili borbu u donjem domu.  Nije pomoglo ni vrlo […]

Nisu igrači trenera Vinceka uspjeli svladati Primorje EB u četvrtfinalu Prvenstva Hrvatske. Juniori Primorja su bili bolji rezultatom 10:5 (3:2, 1:0, 3:2, 3:1).

Već sami pogled na rezultat po četvrtinama govori dovoljno. Riječani su bili bolji u svakoj četvrtini i zasluženo izborili polufinale, a našim dečkima ostavili borbu u donjem domu.  Nije pomoglo ni vrlo dobro izdanje vratara Udovića, niti njegov obranjen peterac na 7:4 u zadnjoj četvrtini, dok je još tinjala nada da se može “uloviti” Primorje.

Realizacija u napadu je “štekala”, velikim dijelom i zbog raspoloženog vratara Primorja Ćubranića, pa su Žapci na kraju susreta ostali na mršavih 14% šuta.

Što je tu je. Valja skupiti glave i u zadnja dva susreta pokušati izboriti 5. mjesto. Već u 18:20 Žapci igraju protiv Zadra 1952, a turnir Prvenstva Hrvatske završavaju sutra utakmicom za konačni plasman.

Strijelci: Obuljen (2), Brčić (1), Mihaljević (1) i Viktor Antunović (1).