Juniori u Budimpešti

event 20.05.2022.

Juniori Mladosti pozvani su na jak međunarodni turnir koji se ovaj vikend igra u Budimpešti. Riječ je o drugom izdanju memorijalnog turnira Tibor Benedek, koji se igra u spomen na prerano preminulog velikana mađarskog i svjetskog vaterpola. Osim Žabaca na turniru nastupaju i 6 jakih mađarskih momčadi te Partizan iz Beograda. Našim dečkima je nastup na […]

Juniori Mladosti pozvani su na jak međunarodni turnir koji se ovaj vikend igra u Budimpešti. Riječ je o drugom izdanju memorijalnog turnira Tibor Benedek, koji se igra u spomen na prerano preminulog velikana mađarskog i svjetskog vaterpola.

Osim Žabaca na turniru nastupaju i 6 jakih mađarskih momčadi te Partizan iz Beograda.

Našim dečkima je nastup na legendarnom bazenu Alfred Hajos (u svijetu vaterpola je to “sveto” mjesto nalik Wembleyu u nogometu) bio jako dobar motiv da daju sve od sebe i u prvom susretu slave protiv Honveda rezultatom 11:9.

Turnir juniori Mladosti nastavljaju drugim kolom protiv domaćina turnira UVSE u 18:30.

U trećem kolu Žapce očekuje također zvučan protivnik – Vasas, u utakmici koja se igra 21.5. u 10:00. Nakon toga, ovisno u plasmanu u skupini, Žapci nastavljaju razigravanje za poredak u subotu poslije podne i u nedjelju ujutro.

turnir_u_budimpesti