Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori u finalu Kupa

event 30.06.2018.

U finalu Kupa Hrvatske za juniore igrat će Mladost i Primorje. Žapci su upisali i drugu pobjedu protiv Juga (7:4). Za razliku od utakmice u skupini između Juga i Mladosti, polufinale je bila puno tvrđa i od samog početka neizvjesnija utakmica. Ekipe su se u dvije i pol četvrtine izmjenjivale u vodstvu i više se […]

U finalu Kupa Hrvatske za juniore igrat će Mladost i Primorje. Žapci su upisali i drugu pobjedu protiv Juga (7:4).

Za razliku od utakmice u skupini između Juga i Mladosti, polufinale je bila puno tvrđa i od samog početka neizvjesnija utakmica. Ekipe su se u dvije i pol četvrtine izmjenjivale u vodstvu i više se opredjelile za obranu velastitog gola. Dubrovčani su posljednji put poveli na početku treće četvrtine (3:2), ali u samo četiri minute Žapci postižu tri gola u nizu za vodstvo koje nisu više ispuštali do kraja utakmice. Rezultatom 7:4 igrači trenera Vinceka su izborili su nedjeljno finale. Kao i u prethodnim utakmicama Mladost je pokazali da ima širinu te je i ovog puta slavila momčad u kojoj je samo Markić postigao 2 gola, dok su po jedan gol postigli Valečić, Herceg, Bajić, Biljaka i Brnetić.
Finale se igra u nedjelju u 12:45, a Žapcima će protivnik biti rječko Primorje koje također na ovom turniru nezna za poraz. Podsjetimo da su se ove dvije ekipe sastale i u kvalifikacijama za završnicu te su ostvarile po jednu pobjedu.