Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori pobjedom startali u Dubrovniku

event 27.05.2016.

U Dubrovniku juniori Mladosti nastupaju na poluzavršnici Kupa Hrvatske gdje će pokušati izboriti plasman među prve tri ekipe i nastup u završnici. Na početku turnira igrači trenera Gulina i aktualni prvaci Hrvatske nisu imali problema protiv Zadra. Uvjerljivom pobjedom rezultatom 20:3 napravili su veliki korak k nastupu na završnici. Zadrani su pravi otpor pružili tek […]

U Dubrovniku juniori Mladosti nastupaju na poluzavršnici Kupa Hrvatske gdje će pokušati izboriti plasman među prve tri ekipe i nastup u završnici.

Na početku turnira igrači trenera Gulina i aktualni prvaci Hrvatske nisu imali problema protiv Zadra. Uvjerljivom pobjedom rezultatom 20:3 napravili su veliki korak k nastupu na završnici. Zadrani su pravi otpor pružili tek u 2. četvrtili koja je zavšrila rezultatom 1:1, dok sve preostale dionice su uvjerljivo pripale Mladostašima. Najviše golova postigli su Dašić (5) i Herceg (4) koji su zajednički uputili čak 16 lopti prema vratima Zadrana.

U petak Žapce čeka dvostruki program. Prvo će od 9:30 igrati protiv Jadrana koji je u prvom kolu slavio protiv domaćeg Juga. Nastup na turniru Gulinovi momci završit če protiv Juga susretom koji počinje u 17 sati.

Druga skupina poluzavršnice igra se u Rijeci, a nastupaju Mornar, POŠK. Medveščak i Primorje. Riječki turnir počinje u petak.

Sve utakmice poluzavršnice Kupa Hrvatske za juniore možete pratiti u živo na www.furkisport.hr/hvs