Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori uvjerljivi na Šalati

event 22.06.2021.

I u drugom susretu ovogodišnjih kvalifikacija za Kup RH Žapci su ubilježili sigurnu i uvjerljivu pobjedu. Igrači trenera Vinceka bili su bolji od juniora Medveščaka rezultatom 18:4 (5:2, 3:0, 6:1, 4:1). Prvih 4 minute susreta momčadi su bile koliko toliko ravnopravne. Nakon što su Žapci sredinom prve četvrtine poveli s 2:1, njihova je prednost stalno […]

I u drugom susretu ovogodišnjih kvalifikacija za Kup RH Žapci su ubilježili sigurnu i uvjerljivu pobjedu. Igrači trenera Vinceka bili su bolji od juniora Medveščaka rezultatom 18:4 (5:2, 3:0, 6:1, 4:1).

Prvih 4 minute susreta momčadi su bile koliko toliko ravnopravne. Nakon što su Žapci sredinom prve četvrtine poveli s 2:1, njihova je prednost stalno rasla do konačnih +14. Baš kao i u susretu protiv ZPK, uočljiva je bila vrlo dobra fizička pripremljenost juniora Mladosti, te su golovi u drugoj polovici utakmice većinom postizani iz polukontri i kontri.

Najraspoloženiji je bio Mihić sa 6 golova, a slijedili su ga kapetan Požarić sa 4, te Antunović sa 3. Dva gola je ubilježio Paić, a po jedan Brčić, Luković i Bušić.

Juniori završavaju kvalifikacije utakmicom protiv Zagreba koja je na rasporedu u četvrtak 24.6. u 2o:30 na bazenu Utrine.