Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori uvjerljivi protiv Juga

event 23.08.2019.

Sjajnom igrom, posebice u prvom poluvremenu, Mladost je svladala Jug CO rezultatom 11:7 (2:0, 6:1, 3:3, 0:3) i najavila zanimljiv finalni turnir Kupa Hrvatske koji se 29. i 30.8. igra u Dubrovniku. Izvrsna obrana, efikasan i raznovrstan napad, epiteti su kojima se može opisati igra juniora Mladosti u prve dvije četvrtine. Rezultat 8:1 protiv prvaka […]

Sjajnom igrom, posebice u prvom poluvremenu, Mladost je svladala Jug CO rezultatom 11:7 (2:0, 6:1, 3:3, 0:3) i najavila zanimljiv finalni turnir Kupa Hrvatske koji se 29. i 30.8. igra u Dubrovniku.

Izvrsna obrana, efikasan i raznovrstan napad, epiteti su kojima se može opisati igra juniora Mladosti u prve dvije četvrtine. Rezultat 8:1 protiv prvaka Hrvatske govori sam po sebi dovoljno o večerašnjem izdanju igrača trenera Vinceka. Posebice su u tim trenucima bili raspoloženi ljevoruki Luka Mihić, Branimir Herceg, Tin Fabris i Luka Bajić.

U trećoj četvrtini uzdrmani Jug je pomalo počeo hvatati konce svoje igre, a Žapci su izgleda malo digli nogu s gasa, pa je taj dio utakmice završio s 3:3. U zadnjoj četvrtini, desilo se ono što se nemali broj puta dešava kada jedna momčad u većem dijelu susreta nadigra jakog protivnika i onda se malo opusti. Jug je uspio ublažiti poraz, a razlika bi bila i manja da Matko Stipičević nije pred kraj susreta obranio peterac.

Trener Vincek i naši Žapci mogu biti zadovoljni polufinalnim turnirom na Šalati, a novi veliki ispit očekuje ih za 6 dana u Dubrovniku, kada igraju finalni turnir Kupa Hrvatske protiv Jug CO, te iz druge grupe Primorja EB i Mornar BS. Isto je mjesto radnje, te su isti i protivnici kao na Prvenstvu Hrvatske iz veljače ove godine kada se Mladost vratila sa srebrom oko vrata.

Strijelci za Mladost protiv Jug CO bili su: Mihić 4, Fabris 3, Herceg 2, te Papež i Bajić po 1.