Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori uvjerljivo u polufinale PH

event 24.12.2020.

Juniori HAVK Mladost su ekspresno, s tri uvjerljive pobjede, u šest dana “odradili” kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske i izborili plasman na polufinalni turnir.Igrači koje vodi trener Nikica Gulin, svladali su redom Zagreb s 21:2, ZPK s 27:0 te Medveščak 28:3. Trener Gulin opisao je kvalifikacije i ono što slijedi početkom iduće godine: “U sklopu priprema […]

Juniori HAVK Mladost su ekspresno, s tri uvjerljive pobjede, u šest dana “odradili” kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske i izborili plasman na polufinalni turnir.Igrači koje vodi trener Nikica Gulin, svladali su redom Zagreb s 21:2, ZPK s 27:0 te Medveščak 28:3. Trener Gulin opisao je kvalifikacije i ono što slijedi početkom iduće godine:

“U sklopu priprema za polufinalni turnir koji nas tek čeka, datum odigravanja nije određen, odrađene su kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske. Iako su radi o protivničkim ekipama koje nam nisu ravnopravne, utakmice su poslužile kao temelj za usvajanje taktičkih zadataka. Svi raspoloživi igrači su dobili minutažu, iako nismo bili kompletni.

Pripreme nastavljamo nakon blagdana, a u planu je odlazak na sparing utakmice s jednim od prvoligaša. Naravno da će sve ovisiti o epidemiološkoj situaciji. Do sada moram biti zadovoljan igrom naših igrača, ali sam siguran da ima još dosta mjesta za njihov napredak.”, završio je Gulin.

Svim članovima našeg kluba, kao i svima kojima srce kuca za Žapce, blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu sportsku 2021. godinu želi Uprava HAVK Mladost.